Sök och boka hotell i Miami

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Astor Hotel Miami


Miami ligger i delstaten Florida, som också kallas för The Sunshine State. Hit åker en strid ström av turister året om för att njuta av värmen. Staden har dock mycket mer att erbjuda än bara sol och bad. Miami är en stad med ett rikt kulturliv, många trevliga restauranger och butiker. Du kan boka din flygbiljett till Miami på sajten som Seat 24, MrJet och Boka smart. Efter att flyget är bokat är det dags att se sig om efter ett hotell i Miami.

Astor Hotel Miami (956 Washington Ave) är ett hotell med en varm och gästvänlig atmosfär. Hotellet är ett utmärkt alternativ oavsett om du reser till Miami på semester eller i affärer. Astor Hotel Miami är beläget i de centrala delarna av Miami Beach och således är det inte långt till attraktioner som Miami Beach Convention Center, Miami Modern Art Museum, Jackie Gleason Theatre och Art Basel.

Hotellet designades av arkitekten T. Hunter Henderson 1936 och blev en representant för stilen Art Deco. På senare tid har Astor Hotel Miami genomgått omfattande renoveringsarbete, och modifierat byggnadens Art Deco-stil utan att för den skulle kompromissa med den arkitektoniska integriteten.

Gästrummen, totalt 40 stycken till antalet, på Astor Hotel Miami är fräscha och fina. På rummen finns det bland annat AC, minibar, telefon och säkerhetsskåp. Vidare har du som gäst på Astor Hotel Miami möjlighet att koppla upp dig mot Internet. Väljer du att skaffa en hyrbil under din vistelse i Miami så kan Astor Hotel Miami erbjuda en gästparkering.

Du kan boka in dig på Astor Hotel Miami direkt över Internet. När du gör din bokning ska du vara noga med att kontrollera så att det pris som anges för rummet inkluderar skatter och andra avgifter. För att vara säker på att få tag på ett rum på Astor Hotel Miami så ska du vara ute i god tid med din bokning. Receptionen på Astor Hotel Miami är öppen 24 timmar om dygnet.

I nära anslutning till hotellet finns det goda möjligheter att sporta. Du kan bland annat välja mellan golf, volleyboll, snorkling och tennis. Astor Hotel Miami är också ett utmärkt alternativ för dig som tänkt sätta samman en mindre konferens eller ett affärsmöte i Miami. På hotellet finns det fräscha mötesrum. Tar du in på Astor Hotel Miami för att fira något speciellt, såsom en födelsedag eller bröllopsdag, kanske du har några speciella önskemål beträffande din vistelse på hotellet. Glöm då inte ta tala om det för hotellets personal i samband med att du gör din bokning.

Om du innan avresan har några frågor, som du inte tycker att du får svar på via hotellets hemsida, så bör du höra av dig direkt till Astor Hotel Miami. På så vis minskar risken för att du ska drabbas av tråkiga överraskningar i samband med att du checkar in på hotellet. Incheckningen på Astor Hotel Miami börjar 16.00 och på avresedagen ska du ha checkat ut senast 12.00. Du når Astor Hotel Miami på telefonnummer +1 305 531 8081.