Sök och boka hotell i Miami

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg Stockholm Miami


Miami är en destination som lockar många svenskar året om. Staden ligger i staten Florida, som också kallas för The Sunshine State. Här njuter man av värmen, den härliga stämningen, god mat och shopping. I Miami finns också mycket som lockar den kulturintresserade. Vidare kan Miami också erbjuda sport som håller hög klass. I staden återfinns både fotbollslag som spelar i NFL och hockeylag som spelar i NHL.

Du kan ta ett direktflyg från Stockholm till Miami. Restiden är ungefär 10 timmar. För att vara säker på att få tag på en prisvärld flygbiljett Stockholm-Miami, så är det en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Innan du bokar ditt flyg från Stockholm till Miami så ska du alltid jämföra priset på flera avgångar. På så vis kan du tjäna mycket pengar.

Priset på en flygbiljett från Stockholm till Miami varierar över året. I regel är det dyrast att åka till Miami över jul. Om du vill få tag på ett riktigt billigt flyg till Miami så kan du åka i början av våren eller i september. Att resa till Miami kostar minst 5 000 kronor. När du gör din bokning så ska du alltid kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. När du letar efter flyg Stockholm-Miami ska du också hålla utkik efter tillfälliga kampanjpriser.

Men då ska du också vara flexibel med när du kan åka, eftersom det ofta handlar om avresa inom en snar framtid. I annat fall finns det en risk att den flygbiljett, som till en början verkade vara så billig, i slutändan inte är speciellt prisvärd. Du hittar ditt flyg Stockholm-Miami på sajter som Boka smart, MrJet, Seat 24 och BIG Travel. När du bokar ditt flyg ska du alltid välja E-ticket, ifall du har möjlighet. Därmed slipper du allt krångel med pappersbiljetter.

När du flyger Stockholm-Miami så kommer du att landa på Miami International Airport. Det är USA:s tredje största flygplats. Flygplatsen tar årligen emot omkring 35 miljoner passagerare. Miami International Airport är belägen 13 kilometer nordväst om Miamis affärsdistrikt. Således går det ganska snabbt att ta sig in till stan.

Då du landar i Miami ska du ställa tillbaka din klocka sex timmar. Att anpassa sig till tidsomställningen är inte så svårt när man reser till Miami. Det känns mest som att man lägger sig senare än vanligt. Däremot är det lättare att man drabbas av så kallad ”jet lag”, när man väl flyger hem till Sverige igen.

Om du letar efter hotell i närheten av Miami International Airport rekommenderas Rodeway Inn Miami Airport (1050 NW 14th Street), Sleep Inn Miami Airport (105 Fairway Dr) och Airport Regency Hotel (1000 NW 42nd Ave). Om du under din vistelse i Miami tänkt hyra en bil kan du göra det direkt på flygplatsen. Här finns många biluthyrningsfirmor, däribland Avis, Budget och Hertz. Precis som med flygbiljetten är det alltid bra om du bokar din bil i förväg. För en detaljerad färdanvisning från Miami International Airport till ditt hotell kan du surfa in på sajten Mapquest.