Sök och boka hotell i Miami

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Four Seasons Hotel Miami


Four Seasons Hotel Miami (1435 Brickell Ave) är ett magnifikt hotell i Miami som är inrymt i en skyskrapa med 70 våningar. Hotellet kallas ibland även för Four Seasons Tower och är med sina 242 meter den högsta byggnad i hela Florida. Four Seasons Hotel Miami började byggas år 2000 och stod klart den förste oktober 2003.

Hotellet ingår i Four Season Hotels Inc, som är en femstjärnig internationell hotellkedja, med sin bas i Kanada. Kedjans hotell anses allmänt vara bland de finaste i världen. Four Seasons Hotel Miami är knappast något undantag. Hotellet är synonymt med lyx och flärd.

Gästrummen på Four Seasons Hotel Miami, som är 221 till antalet, håller mycket hög klass. De är utrustade med alla bekvämligheter som man kan tänkas efterfråga. Som gäst på hotellet har du också tillgång till ett spa. Här kan du få olika behandlingar som massage, vaxning eller ansiktsbehandlingar. Efter en lång dag av turistande i Miami kan det vara skönt att ta ett uppfriskande dopp i Four Seasons Hotel Miamis swimmingpool.

I nära anslutning till Four Seasons Hotel Miami finns också mycket goda möjligheter att sporta. Flera golf- och tennisbanor ligger nära hotellet. På Four Seasons Hotel Miami finns också en mycket trevlig restaurang, Acqua. Här serveras spännande mat och goda viner. På söndagar kan du också avnjuta en fantastisk brunch, som serveras 11.30 och 15.00. Frukost serveras mellan 06.30 och 11.00, lunch mellan 11.00 och 16.00 samt middag mellan 18.30 och 10.30.

Du kan boka ditt boende på Four Seasons Hotel Miami direkt över Internet. Kom dock ihåg att vara ute i god tid med din bokning. Four Seasons Hotel Miami är ett mycket populärt hotell. Hotellet är ett utmärkt alternativ oavsett om du reser till Miami på semester eller i affärer. Four Seasons Hotel Miami kan erbjuda mycket fina möteslokaler. Det finns både stora föreläsningssalar och mindre konferensrum att tillgå. Om du tänkt sätta samma ett evenemang på Four Seasons Hotel Miami kan du fylla i ett formulär direkt på hotellets hemsida. Four Seasons Hotel Miami kan hjälpa dig med att anordna evenemanget efter dina önskemål.

Four Seasons Hotel Miami är ett barnvänligt hotell. Om du reser till Miami med barn under 18 år så behöver du inte betala någon extra kostnad ifall de sover i samma rum. Vidare kan Four Seasons Hotel Miami erbjuda en barnpassningsservice. Skulle du ha några specifika önskemål, exempelvis hur rummet ska vara dekorerat i samband med att du checkar in, så ska du komma ihåg att tala om detta för personalen på Four Seasons Hotel Miami i samband med att du gör din bokning.

Om du väljer att hyra en bil i Miami direkt på Miami International Airport kan det vara en bra idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från flygplatsen till Four Seasons Hotel Miami. En sådan kan du hitta på sajten Mapquest. I samband med incheckningen på hotellet så ska du kunna uppvisa giltigt ID. Skulle det uppstå frågetecken så ska du inte tveka att höra av dig till Four Seasons Hotel Miami. Därmed slipper du att riskera tråkiga överraskningar i samband med incheckningen. För direkt kontakt med Four Seasons Hotel Miami ringer du +1 305 358 3535.