Sök och boka hotell i Miami

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Karta Miami


Miami är en underbar destination som passar utmärkt att besöka året runt. Här njuter du av sol och bad i ett tropiskt klimat. Att flyga från Stockholm till Miami tar omkring 10 timmar. Tidsskillnaden mellan Sverige och Miami är sex timmar. Det innebär att när klockan är 12.00 i Sverige är den sex på morgonen i Miami.

Staden Miami ligger i delstaten Florida och här bor omkring 400 000 människor. I samband med att man åker till Miami kan det vara en god idé att skaffa sig en karta över staden. Det kan också vara bra att ha en karta som täcker hela Florida ifall man tänkt göra några längre utflykter under vistelsen, såsom exempelvis till Walt Disney World Resort i Orlando eller våtmarksområdet Everglades.

En karta över Miami kan dock komma att vara behjälplig redan när du ska leta efter lämpligt logi i staden. Genom att ha en karta över Miami nära till hands när du sitter och surfar efter logi kan du få en god uppfattning om hur de olika hotellen, lägenheterna eller vandrarhemmen ligger i förhållande till sevärdheter, restauranger och shopping, men kanske främst sandstranden.

Vidare är en karta över Miami mycket bra att ha för dem som gillar att planera sina semestrar noga. Ett smart sätt att hinna med så mycket som möjligt på under resan till Miami, utan att för den skull behöva stressa, är att dela in semesterdagarnas aktiviteter efter hur olika sevärdheterna ligger i förhållande till varandra rent geografiskt. Miami är en stad med ett väl utbyggt kollektivtrafiknät. Du kan se vilka linjer som passar dig bäst på sajten Miamidade.

Du kan enkelt hitta gratis kartor på flera olika sajter på Internet. Emellertid kan det vara en god idé att köpa en riktig karta. Problemet med de kartor som finns på Internet är att de allra flesta har skrivare som bara kan skriva ut i A4-format. En god idé kan vara att köpa en reseguide, där det också finns kartor.

Några förlag som ger ut reseguider om Miami, såsom exempelvis Insight Guides, Rough Guides, TimeOut och Lonely Planet. Kom ihåg att du alltid ska kontrollera vilket år som reseguiden utgivits. Se om möjligt alltid till att ha den senast uppdaterade versionen. Ofta är det billigast att köpa en reseguide om Miami direkt över Internet.

Jämför alltid pris mellan flera olika återförsäljare. På så vis kan du tjäna många sköna slantar. En bra sajt är Resebokhandeln. På sajten Miamigis kan du se på kartor över Miami i 3D. Skulle du inte ha fått tag på någon karta över Miami innan avresan så är det ingen panik. I regel kan personalen på ditt hotell ge dig en karta över staden.

När du flyger till Miami så kommer du att landa på Miami International Airport. Flygplatsen är USA:s tredje största. Således kan det vara en god idé, att innan avresan, skriva ut en översiktskarta över flygplatsen. Om du tänkt hyra en bil under din vistelse i Miami så kan det vara en god idé att surfa in på sajten Mapquest. På Mapquest fyller du enkelt ifrån vilken adress du åker samt vilken adress du ämnar åka till. Därefter får du en detaljerad färdanvisning hur du ska köra