Sök och boka hotell i Miami

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Kryssning Miami


I Miami är det varmt året om. Staden lockar många besökare året om, på grund av de vackra sandstränderna, den moderna arkitekturen och det pulserande nattlivet. Varje år tar Miami emot omkring 10 miljoner besökare.

Unna dig något alldeles extra under din semester i Miami. Åk på kryssning. Många av de kryssningarna som anordnas ingår i paketerbjudanden, där flygresan och hotellnätter ingår. När du letar efter en paketresa till Miami, som innehåller en kryssning, så ska du alltid se till att vara ute i god tid med din bokning. Du bokar enklast din kryssning i Miami direkt över Internet. Fundera dock igenom vilket alternativ som blir billigast för dig.

Nöj dig inte med första bästa kryssning du hittar, utan ta dig tid till att jämföra flera olika aktörer på marknaden. Några aktörer som kan rekommenderas är Carnival Valor, Norwegian Cruise Line, Carnival Cruises och Royal Caribbean. Det sistnämnda företaget erbjuder kryssningar med fartyget Liberty of the Seas.

Tillsammans med Freedom of the Seas är Liberty of the Seas världens största kryssningsfartyg. Hon mäter 339 meter från för till akter och kan ta emot närmare 4 500 passagerare. Ombord på Liberty of the Seas njuter du bland annat av god mat, is-shower och shopping. En bra sajt för dig som vill jämföra olika bolag, som erbjuder kryssningar som avgår från Miami, är Cruise Compete.

På denna sajt kan du läsa om aktuella linjer, avresedagar samt få prisuppgifter. Håll utkik efter aktuella erbjudanden. Om du väljer att boka din flygresa och kryssning separat så ska du alltid se till att göra detta vid samma tillfälle. Annars finns det alltid en risk att kryssningen är full, eller att den blir mycket dyrare än vad du tänkt dig från början.

I samband med att du bokar din resa med kryssning så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. Priset på kryssningar kan variera kraftigt. Förklaringen till detta är att kryssningsfartyget erbjuder olika typer av boende. En hytt med balkong, som är på fartygets insida, kostar mer än hytter utan balkong, med fönster mot insidan.

Under en kryssning väljer du själv om du bara vill sola och slappa och njuta av att vara på sjön, eller om du vill aktivera dig. I regel kan kryssningsfartyget erbjuda något för alla intressen, såsom gym, spa, butiker och bibliotek. Vidare är det vanligt att det under kryssningen anordnas spännande aktiviteter.

En kryssning som utgår från Miami kan vara av varierande längd. Vanligt är dock att man är ute minst 3-4 dagar. Men en kryssning kan också pågå mer än 14 dagar. Under en kryssning är måltiderna centrala hållpunkter under dagen. Således kan du i regel vänta dig att få avnjuta gastronomiska upplevelser utöver det vanliga, ombord på kryssningsfartyget.

Om du innan avresan till Miami skulle ha några frågor som du inte tycker att du får svar på via det aktuella kryssningsbolagets hemsida, så ska du inte tveka att ta direkt kontakt med bolaget. På så vis minskar risken för att du ska drabbas av någon tråkig överraskning i samband med att du ska kliva ombord.