Sök och boka hotell i Miami

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Sheraton Miami Mart Airport Hotel


När du bokat flygresan till underbara Miami är det hög tid att se sig om efter ett lämpligt hotell. Sheraton Miami Mart Airport Hotel (711 NW 72nd Avenue) är ett trevligt hotell i närheten av Miami International Airport. Hotellet, som kan sägas vara synonymt med stil och elegans, har totalt 334 gästrum inrymda på 12 våningar. Sheraton Miami Mart Airport Hotel byggdes 1983 men genomgick nyligen en omfattande renovering.

Gästrummen på hotellet är utrustade med AC, kabel-TV, kaffebryggare, telefon, hårtork, klockradio samt strykjärn och strykbräda. Vidare har du som gäst på Sheraton Miami Mart Airport Hotel möjlighet att koppla upp dig mot Internet.  Receptionen på hotellet är öppen dygnet runt. Från hotellet kan du också åka shuttle direkt till Miami Internation Airport.

Du kan också träna på hotellets fitness center eller ta ett svalkande dopp i polen. Vidare kan Sheraton Miami Mart Airport Hotel erbjuda en utomhustennisbana. Du äter och dricker gott på Escuna Restaurant, och om du bara är sugen på en drink kan du styra kosan mot Navio Bar. Om kvällarna bjuds det ofta på liveunderhållning på hotellet. På Sheraton Miami Mart Airport Hotel finns också en skönhetssalong. Om du väljer att skaffa en hyrbil under din vistelse i Miami kan du ha den parkerad i anslutning till hotellet, utan extra kostnad.

Skaffar du hyrbilen direkt på Miami International Airport så är det alltid en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning till Sheraton Miami Mart Airport Hotel. En sådan kan du hitta på sajten Mapquest. Sheraton Miami Mart Airport Hotel är ett utmärkt val oavsett om du reser till Miami på semester eller i affärer. Om du vill sätta samman en konferens i Miami lämpar sig Sheraton Miami Mart Airport Hotel perfekt. Hotellet kan ta emot både små och stora sällskap.

Du kan enkelt boka ditt rum på Sheraton Miami Mart Airport Hotel direkt över Internet. Var dock noga med att kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. Kom ihåg att du ska vara ute i god tid med din bokning för att vara säker på att få ett rum på Sheraton Miami Mart Airport Hotel. Kolla också efter aktuella erbjudanden.

Tar du in på Sheraton Miami Mart Airport Hotel för att fira något speciellt, såsom exempelvis en bröllopsdag, kanske du har några speciella önskemål, som exempelvis champagne på rummet vid incheckning. Kom i så fall ihåg att meddela detta till personalen på hotellet i samband med att du gör din bokning. Under resan till Miami är det alltid bra att ha kontaktuppgifterna till Sheraton Miami Mart Airport Hotel nära till hands. Då kan du enkelt höra av dig till hotellet och meddela eventuella förseningar.

I samband med att du checkar in på Sheraton Miami Mart Airport Hotel ska du alltid kunna uppvisa giltigt ID. Skulle du inför avresan ha några frågor, som du inte tycker att du får svar på via Sheraton Miami Mart Airport Hotels hemsida, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. Därmed slipper du att riskera tråkiga överraskningar när du väl ska checka in på hotellet. För direkt kontakt med Sheraton Miami Mart Airport Hotel i Miami ringer du +1 305 261 3800.