Sök och boka hotell i Miami

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

The Standard Hotel Miami


The Standard Hotel Miami (40 Island Avenue) är ett mycket fint hotell som kan erbjuda 105 gästrum. Du bokar enklast din vistelse på The Standard Hotel Miami direkt över Internet. Efter att du gjort din bokning kommer du att få en bekräftelse skickad till din e-post. I denna bekräftelse finns all den information som du kan tänkas behöva. För att vara säker på att få tag på ett rum på hotellet är att det alltid bra om du är ute i god tid med din bokning. När du ska boka in dig på The Standard Hotel Miami så ska du alltid kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Som gäst på The Standard Hotel Miami har du tillgång till alla bekvämligheter som du kan tänkas efterfråga, såsom AC, kabel-TV, CD- och DVD-spelare, telefon och minibar. På hotellet finns ett videobibliotek. Vidare har du möjlighet att koppla upp dig mot Internet. I nära anslutning till The Standard Hotel Miami finns också goda möjligheter att prova på olika sportaktiviteter, däribland golf, fallskärmsflygning, yoga, tennis, snorkling och surfing.

Efter en lång dag av turistande i Miami kan det vara skönt att varva ner i hotellets bastu, eller varför inte med en drink vid hotellets poolbar. Vidare kan du som gäst på hotellet få en spa-behandling. På The Standard Hotel Miami finns också en frisersalong. På The Standard Hotel Miami finns det också goda möjligheter att äta gott. The Lido Restaurant & Bayside Grill erbjuder en härlig meny med inspiration från Medelhavet. Om du väljer att hyra en bil under din vistelse i Miami så kan du parkera den i anslutning till hotellet. För detta betalar du en avgift.

Hyr du din bil direkt på Miami International Airport så är det alltid en god idé att innan avresan skriva ut en detaljerad färdanvisning till The Standard Hotel Miami, från exempelvis sajten Mapquest. The Standard Hotel Miami ligger ungefär en mils bilfärd från Miami International Airport.

The Standard Hotel Miami är inte bara ett utmärkt alternativ för dig som vill åka på semester till Miami. Hotellet lämpar sig också perfekt för dig som har tänkt sätta samma en konferens eller ett större möte i staden. The Standard Hotel Miami kan erbjuda både små och stora mötesrum. I den härligt avslappnade miljön är det lätt att få kreativiteten att flöda. Personalen på The Standard Hotel Miami hjälper dig med att skräddarsy en konferens, i enlighet med dina önskemål.

Incheckningen på The Standard Hotel Miami börjar vid 16.00. På avresedagen ska du ha checkat ut senast 13.00. Receptionen på The Standard Hotel Miami är öppen dygnet runt. I samband med incheckningen ska du alltid kunna uppvisa giltigt ID. Under resan till Miami är det alltid en god idé att ha kontaktuppgifterna till The Standard Hotel Miami nära till hands. På så vis kan du enkelt höra av dig till hotellet ifall det skulle uppstå några förseningar i flygtrafiken. För direkt kontakt med The Standard Hotel Miami ringer du +1 305 673 1717.