Sök och boka hotell i Miami

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Trump Hotel Miami


Miami i Florida är ett Mecka för soldyrkare. Hit åker många svenskar för att komma bort från regn och rusk. Men Miami är mycket mer än bara sol och bad. Staden har ett rikt kulturliv och kan erbjuda många teatrar, musikscener och museum. Du kan ta ett direktflyg till Miami från Stockholm. När väl flygresan till Miami är inbokad är det hög tid att se sig om efter ett lämpligt hotellrum.

Trump Hotel Miami (18001 Collins Avenue), eller Trump International Miami Beach Resort Hotel, är ett magnifikt hotell som ligger precis vid atlantkusten. Här tar du in om du vill unna dig något alldeles extra under din semester i Miami. På Trump Hotel Miami är man mycket fokuserade på att ge det bästa möjliga till sina gäster. Hotellet kan beskrivas som mycket lyxigt. Stämningen är varm och inbjudande.

Hotellet kan erbjuda totalt 390 gästrum. Samtliga rum är utrustade med AC, kabel-TV, telefon, CD-spelare, mikrovågsugn, minibar, en liten frys, kaffebryggare, strykbräda och strykjärn, säkerhetsskåp och hårtork. Vidare har du som gäst på Trump Hotel Miami möjlighet att koppla upp dig mot Internet.

På Trump Hotel Miami finns också en skönhetssalong, hårfrisör, jacuzzi, bastu och spa. Vidare kan du sola på hotellets privata strand eller ta ett uppfriskande dopp i utomhusswimmingpoolen. Under din vistelse på Trump Hotel Miami lär du inte behöva gå hungrig. I hotellkomplexet finns det hela fyra restauranger, som håller mycket hög klass. Varje morgon mellan 07.00 och 11.00 serveras en välsmakade Full American frukost på Neomi’s Grill. Är du mer sugen på en Continental Breakfast kan du styra kosan mot The Lime Lounge. Här serveras frukost mellan 06.30 och 11.00.

På Trump Hotel Miami finns ett business center. Vidare kan du också boka ett konferensrum. Trump Hotel Miami är ett utmärkt alternativ för dig som vill kombinera arbete med sol- och bad. Hotellet är också mycket barnvänligt. Det finns exempelvis en speciell swimmingpool avsedd för små barn. Vidare kan du hyra en barnvakt. Varje dag anordnar Just Us Kids Program aktiviteter som riktar sig till barn mellan 5 och 12 år.

Du kan enkelt boka ditt hotellrum på Trump Hotel Miami direkt över Internet. Kontrollera dock alltid så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. Det är alltid bra om du är ute i god tid med din bokning på Trump Hotel Miami. Detta eftersom Trump Hotel Miami är ett mycket populärt hotell. Väljer du att skaffa en hyrbil direkt på Miami International Airport så kan det vara en bra idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från flygplatsen till Trump Hotel Miami, från exempelvis sajten Mapquest.

Tar du in på Trump Hotel Miami för att fira något speciellt, som exempelvis en bröllopsdag, kanske du vill ha en flaska champagne, eller dylikt, när du checkar in. Kom i så fall ihåg att tala om det för personalen på hotellet i samband med att du gör din bokning. Skulle du ha några frågor innan avresan, som du inte tycker att du får svar på direkt via hemsidan så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. På så vis minskar risken för tråkiga överraskningar i samband med incheckningen. Du når Trump Hotel Miami på telefonnummer +1 305 936 9191.